rooster Yoga yogalessen Breda

Yoga, Hatha, Yin, Ashtanga of Flow yoga?

Yogalessen @ Flow

Tijdens de yogalessen bij studio live with FLOW laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga, om zo het beste van alle werelden samen te brengen. De les is voor zowel beginners als gevorderde uitdagend, doordat in iedere pose verschillende opties worden gegeven. Het is een mooie combi waarin kracht, focus, stretch, balans en rust elkaar afwisselen. Kortom niet alleen kracht uit bijvoorbeeld Power of Ashtanga yoga en ook niet alleen stretch en ademhalingsoefeningen uit bijvoorbeeld Hatha of Yin yoga.

‘Yoga takes us to the present moment, the only place where life exists’

De yogalessen worden in mijn persoonlijke stijl gegeven. Niet zweverig, wel uitdagend maar ook tijd voor rust en ruimte in lichaam en geest. Een fijne les in een fijne omgeving met fijne muziek:). Uiteraard wordt ook deze les afgesloten met een meditatie zoals alle lessen bij Studio live with FLOW.

Volg Yogalessen @ Studio flow



Maandag 8:00 FlowYoga – stream – Floor
Maandag 19:00 Yoga – Bianca
Donderdag 20:15 Yoga – Floor
Zaterdag 10:00 Yoga – Marta

Bekijk het gehele rooster
Meld je aan voor een gratis proefles

Yogaschool yogalessen breda

Yoga-Flow

Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen.

Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans en kent veel invloeden vanuit Ashtanga. De les wordt door 3 docenten gegeven en iedere docent zal zijn eigen flow & vibe creëren. Door de verschillende vormen die yoga kent zullen we je telkens inspireren.

Yoga

In de yogalessen bij studio live with FLOW kun je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga maar vooral veel zachtheid, adem en rust. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches en flows verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De les wordt door Floo op donderdag 20:00 gegeven. De les wordt gegeven vanuit meerdere invloeden vooral Yin en Hatha zal je gaan herkennen tijdens de yogalessen op donderdag.

De les is ook erg geschikt als je zwanger bent ( en geen zin hebt een speciale zwangerschapsyoga) , of wanneer je blessures hebt. Door het rustige karakter hebben we alle tijd voor opties en variaties. Wil je bijzonderheden voorafgaand aan de les wel even melden:)?

Online Yogalessen


Iedere week zijn er 4 online lessen die ik via platform Zoom aanbied. Ik vind het belangrijk om tijdens de online lessen sfeer over te brengen en echt een connectie te maken. Als je je aanmeld voor online yogalessen ontvang je de Flow-Yoga-online spotify lijst zodat we dezelfde muziek hebben aanstaan en op die manier een connectie maken. Ik draag tijdens de online yogalessen oortjes zodat ik altijd goed verstaanbaar ben. Voor de online lessen vraag ik €5 per keer. Het online rooster is ideaal wanneer je op vakantie bent, niet meer in Breda woont of gewoon liever thuis bent:)

onine yogalessen Breda

aanmelden online yogalessen

Buitenlessen


Het klooster wordt vaak als een verrassing gezien door onze nieuwe leden. Het klooster ligt binnen de singels van Breda, hoewel je er waarschijnlijk vaak bent langsgereden valt het echt niet op. De tuinen worden dagelijks door vrijwilligers bijgehouden waardoor het er altijd prachtige bijstaat. Als het weer het toelaat zullen we zoveel mogelijk genieten van buitenlessen in de unieke stille oase van rust. Je ontvangt altijd voorafgaand aan een buitenles een berichtje zodat je je eigen yogamat, water en eventueel een vestje kan meenemen. Bekijk hier meer foto’s van de prive kloostertuin.

Buitenlessen yoga

Meer informatie buitenlessen