Yoga in Breda en online yogalessen

 Yoga in Breda 
@Studio flow

Bij studio flow geven wij sinds 2014 Yoga in Breda. Voor mij is studio Live with Flow een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Je bent welkom wanneer je net begint met Yoga / Pilates of al gevorderd bent. Man of vrouw, blessures, zwanger, jong of op leeftijd, je geïnteresseerd bent in spirituelen zaken of juist heel nuchter bent.
Het rooster biedt bijna dagelijks lessen in de studio en online. Met een mooi team van 4 docenten bieden we een diverse scala aan stromingen vanuit Yoga en Pilates. De lessen worden aangevuld met persoonlijke interesses van de docenten zoals geur, muziek, intenties, thema’s, meditaties en flow. Iedere docent zal je opnieuw inspireren.

De ruimte waarin de lessen worden gegeven vindt ik erg belangrijk. Het klooster schorsmolen geeft ons de ruimte en biedt de sfeer die we belangrijk vinden voor Pilates en yoga in Breda. Het authentieke klooster is een rustige plek in het centrum van Breda (zijstraat haagdijk en aan de singels!)

Hier mogen we gebruik maken van 2 ruimtes. We kunnen altijd lesgeven in de kapel, en waneer er veel boekingen zijn kunnen we uitwijken naar de kerk. In de kapel kunnen we 12 yogamatten plaatsen met onderling 1,5meter afstand. Als de kerk niet verhuurd is mogen wij hier onze lessen geven. Op het plateau kunnen we gemakkelijk 30 yogamatten plaatsen met onderlinge afstanden.

Yoga in Breda bij studio flow

Bij Studio flow creëren we altijd een les passend bij de groep van het moment. We kijken, luisteren en vragen naar wensen. We kiezen onze poses door naar de mogelijkheden of onmogelijkheden van de groep te luisteren. Bij flow wordt je gezien en mag je tijd voor jezelf nemen & groeien als de wens daar is.
Een proefles is altijd gratis

Could’t do without
Meet team flow

Docente marta bij flow yoga in Breda

Yoga-flow docente Marta 

Mijn les flow-yoga is een gemiddeld pittige les met een rustige opbouw en een ontspanning aan het eind. Het is toegankelijk voor iedereen, maar in het ideale geval ben je al een beetje bekend met yoga, dan kan je makkelijker mee. Pilates en Yoga bij Studio flow is voor iedereen toegankelijk. Meer over Marta

online Yoga-flow Docente bij yogaschool flow in Breda

Yoga docente Bianca

mijn les Yoga bij bij studio flow  is een actieve les met elementen uit de vinyasa en hatha yoga. Deze les past bij jou als je houdt van wat uitdaging en zin hebt in een wat actievere les. Beginners zijn altijd welkom, ik geef verschillende opties zodat iedereen mee kan doen. Meer over Bianca

online Pilates docente Sarina Studio flow in Breda

Pilates docente Sarina

Mijn maandag avond sluit ik af met een heerlijke pilates les! De focus ligt op de core. Ik probeer je bewust te maken van hoe je de juiste spieren kunt aanspannen en hoe je optimaal je dieperliggende spieren kunt trainen. Meer over Sarina

online yoga in Breda bij studio flow
Studio Flow Yogaschool & Pilates in breda

Het concept is vrij

Het concept is vrij. Jij bepaald wanneer je komt. Dit is niet alleen voor jou fijn maar ook voor ons als docenten een heerlijk gevoel om alleen maar yogi’s te ontvangen die daar zelf voor hebben gekozen en volledig aanwezig zijn. Het gevoel van vrijheid en openheid voel je denk ik direct wanneer kennismaakt met flow en maakt dat je er graag bij bent. Alle lessen kan je inboeken via ons reservering systeem momoyoga.

Tijdens de lessen yoga bij studio flow ontvang je een kaart met daarop YES / NO hiermee kan je aangeven of je tijdens de yogalessen of yoga-flow lessen het prettig vindt om gecorrigeerd te worden. Uiteraard zullen we tijdens de corona maatregelen niemand corrigeren en zal je door je docent alleen verbaal worden gecoacht. Together we create flow.

Online yogalessen 

Sinds maart hebben we al meer dan 150 online lessen gegeven. De online lessen worden gestreamd via zoom. Ik vind het belangrijk dat het beeld en geluid goed is zodat we echt een connectie maken. Ik heb 3 Spotify lijsten voor je gemaakt zodat we ook allen fijne muziek aan hebben staan. Voor een online les vraag ik €5 per keer.

 

0 x
online lessen gestreamd sinds maart

Pilates en Yoga in Breda.
Bij studio flow worden alle lessen gegeven in onze bijzondere lokatie in het centrum van Breda.

 

In de lente en zomermaanden kunnen we gebruik maken van de kloostertuinen voor heerlijke lessen Pilates, Bodyflow of Yoga. De tuinen worden perfect onderhouden en geven ons alle ruimte om de lessen te geven in de buitenlucht. De tuinen zijn prive en alleen voor flow-ers bereikbaar!  bekijk hier de lokatie en route naar Studio flow

Pilates en yoga in Breda