Yoga Breda Studio flow

Yoga in breda

 Yoga in Breda 
@Studio flow

Bij studio flow geven wij sinds 2014 Yoga in Breda. Voor mij is studio Live with Flow een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Je bent welkom wanneer je net begint met Yoga / Pilates of al gevorderd bent. Man of vrouw, blessures, zwanger, jong of op leeftijd, je geïnteresseerd bent in spirituelen zaken of juist heel nuchter bent.
Het rooster biedt bijna dagelijks lessen in de studio en online. Met een mooi team meerdere docenten bieden we een diverse scala aan stromingen vanuit Yoga en Pilates. De lessen worden aangevuld met persoonlijke interesses van de docenten zoals geur, muziek, intenties, thema’s, meditaties en flow. Iedere docent zal je opnieuw inspireren.

De ruimte waarin de lessen worden gegeven vindt ik erg belangrijk. Het klooster schorsmolen geeft ons de ruimte en biedt de sfeer die we belangrijk vinden voor Pilates en yoga in Breda. Het authentieke klooster is een rustige plek in het centrum van Breda (zijstraat haagdijk en aan de singels!)

Hier mogen we gebruik maken van 2 ruimtes. We kunnen altijd lesgeven in de kapel, en waneer het weer het toelaat kunnen we gebruik maken van de prachtige kloostertuin. 

Yoga in Breda bij studio flow

Bij Studio flow creëren we altijd een les passend bij de groep van het moment. We kijken, luisteren en vragen naar wensen. We kiezen onze poses door naar de mogelijkheden of onmogelijkheden van de groep te luisteren. Bij flow wordt je gezien en mag je tijd voor jezelf nemen & groeien als de wens daar is.
Een proefles is altijd gratis

Could’t do without
Meet team flow

vera docente flow

Vera:  Maandagavond 19:00, yogaflow.  Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over.  Ik probeer de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je bent van harte welkom!

Pilates docente floor, eigenaresse flow

Floor: Als trotse eigenaresse geniet ik enorm van de sfeer in de studio en is het voor mij altijd een feestje om op dinsdag en zondag de lesjes te geven. Naast flow ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Pilates docente Lydia

Lydia: Hi! Ik ben Lydia en per januari 2021 zal ik Pilates gaan geven bij Studio Flow. Al van kinds af aan ben ik altijd erg sportief geweest. Tot mijn 16e heb ik op hoog niveau geturnd en daarnaast ook veel les gegeven (o.a. Turnen)

YinYoga docente Abir

Abir: Mijn Yin lessen op woensdag 20:15 gaan over verdieping en balans. Neem een stapje terug en geef je lichaam wat het nodig heeft. Het meditatief lang vasthouden van houdingen is de perfecte manier om dat heerlijke zen gevoel te krijgen.

Pilates en yoga in Breda
Studio Flow Yogaschool & Pilates in breda

Het concept is vrij

Het concept is vrij. Jij bepaald wanneer je komt. Dit is niet alleen voor jou fijn maar ook voor ons als docenten een heerlijk gevoel om alleen maar yogi’s te ontvangen die daar zelf voor hebben gekozen en volledig aanwezig zijn. Het gevoel van vrijheid en openheid voel je denk ik direct wanneer kennismaakt met flow en maakt dat je er graag bij bent. Alle lessen kan je inboeken via ons reservering systeem momoyoga.

Online yogalessen 

Sinds maart hebben we al meer dan 400 online lessen gegeven. De online lessen worden gestreamd via zoom. Ik vind het belangrijk dat het beeld en geluid goed is zodat we echt een connectie maken. Ik heb 3 Spotify lijsten voor je gemaakt zodat we ook allen fijne muziek aan hebben staan. Voor een online les vraag ik €7,5 per keer.

Pilates en Yoga in Breda.
Bij studio flow worden alle lessen gegeven in onze bijzondere lokatie in het centrum van Breda.

 

In de lente en zomermaanden kunnen we gebruik maken van de kloostertuinen voor heerlijke lessen Pilates, Bodyflow of Yoga. De tuinen worden perfect onderhouden en geven ons alle ruimte om de lessen te geven in de buitenlucht. De tuinen zijn prive en alleen voor flow-ers bereikbaar!  bekijk hier de lokatie en route naar Studio flow

Yoga-Flow buitenlessen in Breda