online yogalessen volgen

Volg iedere week online yoga & pilates lessen

0 x
online lessen gestreamd sinds maart

Iedere week zijn er online yoga lessen die we via platform Zoom aanbieden. Ik vind het belangrijk dat we tijdens de lessen echt even samen zijn. Als je je aanmeldt voor je eerste online les zal ik spotify lijsten met je delen zodat je prettige muziek van goede kwaliteit kan luisteren. Tijdens de lessen hebben wij oortjes in zodat we goed verstaanbaar zijn en omgevingsgeluiden gefilterd worden, het liefst zien wij jullie ook met beeld zodat we meer samen zijn en eventuele correcties gegeven kunnen kunnen worden.

Tijdens de online yoga lessen laten wij je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen yoga, Pilates en Yogaflow. De lessen worden gegeven via het platform zoom. 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je een zoom-code zodat je rustig kan opstarten. Voor een online les vraag ik €7,50 per keer of €35 voor 5 online lessen. Meld je aan voor meer informatie over de online yoga lessen en lees hier wat je kan verwachten tijdens de verschillende lessen die je online kan volgen.

We al meer dan 400x online yoga les gegeven.

 

Ik vind het erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is over de online lessen. Het is bijzonder om te zien dat flow-ers vanuit vakantiespots inloggen of flow-ers die inmiddels verhuisd zijn weer te mogen ontvangen online. Op het rooster staan meerdere online lessen die je via zoom kan volgen. Er staat tijdens deze lessen een statief met camera op ons gericht zodat de mensen thuis de les gemakkelijk online kunnen volgen. De 3 Spotify lijsten kan je door te klikken op onderstaande afbeeldingen alvast beluisteren.

online pilates muziek spotify
online meditatie spotify lijst
online yoga muziek spotify lijsten

Aanmelden online yoga lessen
@ Studio FLow

 

Bekijk hier het gehele rooster:
reserveer hier je eerste les:

online lesaanbod yogastudio

Online lesgeven


Het online lesgeven is ontstaan tijdens de corona maatregelen in maart. In die periode ben ik direct online gaan lesgeven en om iedereen te blijven bereiken en een momentje van connectie te geven. 

online yoga lessen volgen in Breda

Meer over Studio Flow


Flow is een studio waarin vrijheid voorop staan. Wekelijks staan we samen met 5 andere docenten voor je klaar om je te inspireren met verschillende lessen. Ik vind het belangrijk om zonder abonnementen en automatische afschrijvingen te werken. Ik wil dat je echt komt omdat jij dat wilt! Je merkt dit direct aan de sfeer en motivatie van alle flowers, iets wat mij altijd energie geeft. en mij trots maakt. Lees hier ook meer over het vrije concept