Hoi, ik ben Marta en ik ben inmiddels meer dan twee jaar yoga docente bij Studio Flow.

Yoga docente yoga-Studio flow Breda

Ik ben iemand met heel erg veel energie, pit en passie, dus toen ik op mijn zestiende voor het eerst in aanraking ben gekomen met yoga was ik verbaasd over het gevoel van acceptatie en rust die het mij heeft gebracht. Yoga is wat de rust heeft gebracht in mijn leven, daarom vind ik het zo ontzettend leuk om zelf les te kunnen geven.

“En toen was ik Yoga docente”

Yoga is steeds een groter deel van mijn leven geworden en ik ben naar Colombia en India gegaan om mijn teacher-traingen te volgen. Nu ben ik yoga docente bij Studio flow maar ook bij HC Pelikaan.

Ik geloof in balans in alles, tussen inspanning en ontspanning, zonlicht en schaduw, mannelijke en vrouwelijke energie enzovoort. Ik geloof dat tegenpolen elkaar juist complementeren en dat probeer ik toe te laten in mijn lessen.

Lesgeven bij Flow is altijd een ‘happy moment’ in mijn week. Ik houd van de sfeer van het klooster en de mooie bloemen in de tuin tijdens de buitenlessen, maar wat nog belangrijker is dan de omgeving zijn de bekende gezichten en lieve mensen. 

 

Wat kan je van mijn les verwachten?
zaterdag 10:00 – yoga-flow

bekijk het gehele rooster

Mijn les is een gemiddeld pittige les met een rustige opbouw en een ontspanning aan het eind. Het is toegankelijk voor iedereen, maar in het ideale geval ben je al een beetje bekend met yoga, dan kan je makkelijker mee.
 
Mijn les bij flow heeft invloeden van vinyasa-ashtanga en restorative yoga. De tempo verandert per les, maar mijn focus ligt altijd bij je lichaam voelen, voelen wat je nodig hebt op die bepaalde dag en connectie maken met je adem en innerlijke wereld. Ook houd ik ervan om leden te laten zien dat ze allerlei gekke houdingen kunnen (denk aan armbalances en binds), zelfs waneer ze dat zelf niet geloven. Zo kunnen ze door de les een confidence boost krijgen of met rust naar een ongemakkelijke emotie kijken.
 
Naast de flow-bewegingen gaat er extra aandacht om de stilte te vinden in je innerlijke, om te kunnen kijken wat er is in het moment, om echt bij jezelf te kunnen komen, om minder te denken en meer te kunnen voelen. 
Yoga docente Marta tijdens haar lessen


Benieuwd naar een les van yoga docenten Marta? haar vaste les is op zaterdag ochtend 10:00. Marta valt regelmatig een lesje is als de andere docente verhindert zijn. Houd het rooster en instagram van Studio Flow in de gate. ben je nog nooit bij Studio flow geweest? Een proefles is altijd gratis!