Buitenlessen Yoga & Pilates

Buitenlessen Yoga & Pilates volgen
in de prive tuin @ Flow

De lessen van Flow worden gegeven in het prachtige oude kapucijnenklooster in het centrum van Breda. Het klooster is enorm divers. In de lente en zomermaanden genieten we zoveel mogelijk van de enorme prive kloostertuin. De tuinen worden dagelijks door vrijwilligers bijgehouden waardoor het er altijd prachtige bijstaat. Als het weer het toelaat zullen we zoveel mogelijk genieten van buitenlessen yoga en pilates in de unieke stille oase van rust. Op instagram vind je steeds weer nieuwe foto’s van de prachtige sferen, bloemen en uitzichten.

Buitenlessen Yoga & Pilates = magic


Buiten les geven in de prive tuin vinden we echt geweldig. Je bent even in een hele andere wereld van totale rust en een met de natuur. De tuin ligt in het centrum van Breda en hoewel je er waarschijnlijk vaak langs bent gekomen is het echt een geheim van het centrum van Breda. Het klooster ligt in Schorsmolenstraat 13 en is een zijstraat van haagdijk en ligt dus binnen de singels!

De Tuin wordt dagelijks onderhouden en is altijd is perfecte staat. Zeker omdat we nu met de corona maatregelen ons moeten houden aan onderlinge afstand en we eigelijk het liefst onze ruimte pakken is de tuin een geweldige uitkomst. Op deze manier kunnen we het vrije concept van Studio Flow in tact laten en hebben we plek voor iedereen zonder dat je jezelf hoeft te aanmelden.

We maken in de lente en zomermaanden zoveel mogelijk gebruik van de kloostertuin en alle lessen kunnen goed buiten plaatsvinden, ik zorg voor goed geluid en een rustig plekje. Iedere docent heeft zijn eigen voorkeur en afhankelijk van het weer kiezen we voor schaduw of juist een zonnetje op bijvoorbeeld de zaterdag les van 9:30 en zondag ochtend les 11:00. Bekijk hier het gehele rooster en lesaanbod

Wil je op de hoogte blijven van buitenlessen meld je aan voor een proefles en ontvang meer informatie over buitenlessen in de prive tuin !

Omdat de tuin zo groot is zal iedere docent zijn eigen favoriete plekje hebben en zullen we schaduw of juist de zon opzoeken. Voorafgaand aan een buitenles zullen we altijd een berichtje sturen zodat iedereen water, een eigen yogamat en een vestje kan meenemen. We vinden het altijd fijn als flow-ers voor een buitenles een eigen yogamat meenemen.

We hopen natuurlijk altijd op goed weer zodat we vaak kunnen genieten van de kloostertuin en veel buitenlessen. Wanneer het weer het echter niet toelaat of het weer dreigend is dan zullen de lessen in de kapel of kerk plaatsvinden. Tijdens de corona maatregelen hebben we uitsluitend de kerk tot onze beschikking waar we volop plaats hebben en kunnen we gemakkelijk afstand houden van elkaar tijdens Yoga, Pilates of BodyFlow.

Outdoor lessen in klooster Breda
buitenlessen yoga pilates