mijn account yoga classes in yogaschool flow breda
Yoga en online yogalessen flow Breda

Yoga en online yogalessen volgen bij Studio flow in Breda.

Yogalessen @  Studio Flow

Tijdens de yogalessen bij studio live with FLOW laten wij je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga, om zo het beste van alle werelden samen te brengen. De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderde uitdagend, doordat in iedere pose verschillende opties worden gegeven. Het is een mooie combi waarin kracht, focus, stretch, balans en rust elkaar afwisselen. Kortom niet alleen kracht uit bijvoorbeeld Power of Ashtanga yoga en ook niet alleen stretch en ademhalingsoefeningen uit bijvoorbeeld Hatha of Yin yoga.

‘Yoga takes us to the present moment, the only place where life exists’

Floor: “De yogalessen worden in mijn persoonlijke stijl gegeven. Niet zweverig, wel uitdagend maar ook tijd voor rust en ruimte in lichaam en geest. Een fijne les in een fijne omgeving met fijne muziek:). Uiteraard wordt ook deze les afgesloten met een meditatie zoals alle lessen bij Studio live with FLOW”

Bij Studio flow creëren we altijd een les passend bij de groep. We kijken, luisteren en vragen naar wensen. We kiezen onze poses door naar de mogelijkheden of onmogelijkheden van de groep te luisteren. Bij flow wordt je gezien en mag je tijd voor jezelf nemen & groeien als de wens daar is.

Volg Yogalessen @ Studio flow


Maandag 19:00 Yoga-flow Studio & Online
Dinsdag 19:00 Hatha yoga Studio & Online
Woensdag 20:30 Yin Yoga Studio & Online
Bekijk het  gehele rooster

proefles yoga volgen bij yogaschool flow Breda

YogaFlow


Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen.

Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans en kent veel invloeden vanuit Ashtanga. De les wordt door Bianca gegeven en ze zal haar eigen flow & vibe creëren op de energie van de groep. 

Yoga


In de yogalessen bij studio live with FLOW kun je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga maar vooral veel zachtheid, adem en rust. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches en flows verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De les wordt door Floo op donderdag 20:00 gegeven. De les wordt gegeven vanuit meerdere invloeden vooral Yin en Hatha zal je gaan herkennen tijdens de yogalessen op donderdag.

De les is ook erg geschikt als je zwanger bent ( en geen zin hebt een speciale zwangerschapsyoga), of wanneer je blessures hebt. Door het rustige karakter hebben we alle tijd voor opties en variaties. 

Yin Yoga


Yin yoga is enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende sieren en maken het bekkengebied los. 

in Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van YinYoga dat de meeste yogi/s aanspreekt.

Hatha Yoga


Hatha Yoga is een stroming wat voorkomt uit Raja Yoga (koninklijke yoga). Hatha richt zich op het balanceren van de energiestromen in de lijf, ook wel Ida en Pingala. Deze energiestromen zijn net als de zon en de maan, licht en donker, mannelijk vrouwelijk, heet en koud. Door de houdingen komt er weer balans in je lijf, er is immers door alle gebeurtenissen gedurende je dag of week altijd een bepaalde mate van disbalans. De houdingen in Hatha yoga richten zich op het versterken van kracht, uithoudingsvermogen en ontspanning in Mind & Body.

0
online streams

Online Yogalessen


Iedere week zijn er 6 online lessen die ik via platform Zoom aanbied. Ik vind het belangrijk om tijdens de online lessen sfeer over te brengen en echt een connectie te maken. Als je je aanmeldt voor online yogalessen ontvang je de Flow-Yoga-online spotify lijst zodat we dezelfde muziek hebben aanstaan en op die manier een connectie maken. Ik draag tijdens de online yogalessen oortjes zodat ik altijd goed verstaanbaar ben. Voor de online lessen vraag ik €6,50 per keer of €25 voor 5 online lessen. Het online rooster is ideaal wanneer je op vakantie bent, niet meer in Breda woont of gewoon liever thuis bent:)

Lokatie flow


Het klooster wordt vaak als een verrassing gezien door onze nieuwe leden. Het klooster ligt binnen de singels van Breda, hoewel je er waarschijnlijk vaak bent langsgereden valt het echt niet op. De tuinen worden dagelijks door vrijwilligers bijgehouden waardoor het er altijd prachtige bijstaat. Als het weer het toelaat zullen we zoveel mogelijk genieten van buitenlessen in de unieke stille oase van rust. Je ontvangt altijd voorafgaand aan een buitenles een berichtje zodat je je eigen yogamat, water en eventueel een vestje kan meenemen. Bekijk hier de lokatie