yoga-flow lessen volgen

Yoga-Flow

Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem & beweging samenkomen ontstaat er rust en balans ofwel Flow. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Yoga-Flow kent veel invloeden van Hatha en Ashtanga yoga.

Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen. Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans. Ik hoor graag voorafgaand aan de les of je zwanger bent, blessures hebt of andere klachten zodat ik altijd genoeg variaties en opties kan bieden.

Yoga-Flow @ Studio flow


Maandag 19:00 / Studio & online stream


Meld je aan voor een proefles
Bekijk gehele rooster

Yoga-flow lessen volgen
0 x
online lessen gestreamd sinds maart

Online lessen

Lees alles over online lessen

Iedere week zijn er online lessen die wij via platform Zoom aanbied. Ik vind het belangrijk om tijdens het online lesaanbod sfeer en kwaliteit over te brengen. Als je je aanmeld ontvang je een Spotify lijst zodat we op die manier een connectie maken. Alle docenten dragen oortjes zodat ze goed verstaanbaar zijn en creëren een prettig beeld tijdens de online lessen.  Het online rooster is ideaal wanneer je op vakantie bent, niet meer in Breda woont of gewoon liever thuis bent:)

Meer over Yoga lessen

Meer Yoga lessen

In de yogalessen bij studio live with FLOW laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De yogalassen worden door meerdere docenten gegeven zodat je bij iedere docent een andere focus en invalshoek ervaart.