Yoga en online yogalessen flow Breda

Rooster 

Yoga, Pilates, Bodyflow & Yoga-Flow.

Op het rooster staan 4 soorten lessen: Yoga, FlowYoga, Pilates en BodyFlow. Zie hier de omschrijvingen van de verschillende lessen en ontdek welke les perfect bij jou past. Last van een blessure of ben je zwanger? Geen probleem! Vertel je het wel eventjes voorafgaand aan de les! Via het reservering systeem kan je je les gemakkelijk reserveren. Sinds de nieuwe maatregelen van december zijn alle lessen alleen online te volgen via zoom. 

Online Rooster


Iedere week zijn er 6 lessen die je via het online platform Zoom live kunt volgen: De online lessen kan je reserveren via ons systeem momoyoga. Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je 30 minuten voor aanvang van de les de ZOOM steam link. Voor een online zoom les vraag ik €5 per keer.

maandag 19:00 Flow-Yoga
maandag 20:15 Pilates
dinsdag 20:15 Pilates
donderdag 20:00 Yoga
zondag 10:00 Pilates

Rooster @ Studio Flow


Iedere week zijn er 7 lessen die worden gegeven in de kerk van het klooster waar wij de 1,5meter gemakkelijk kunnen handhaven. Meld je aan voor je eerste gratis proefles en je ontvangt alle info zo snel mogelijk op je mail. momenteel zijn er alleen online lessen

Maandag 19:00 Yogaflow / Bianca
Maandag 20:15 Pilates / Sarina
Dinsdag 19:00 Bodyflow / Floor
Dinsdag 20:15 Pilates / Floor
Donderdag 20:00 Yoga / Floor
Zondag 10:00 Pilates / Floor

Aanmelden lessen

Meld je aan voor een les of proefles

Iedere week zijn er ook 6 online lessen die je kan volgens via Zoom. 30 minuten Voorafgaand aan iedere les ontvang je de login per mail. Voor een online les vraag ik €5.

online yogalessen volgen

PILATES


Pilates lessen bij flow zijn voor vele al favoriet. Pilates is een verantwoorde en gecontroleerde manier om je lichaam te trainen. in deze bewegingsmethode breng je de focus voornamelijk naar de romp spieren ook wel ‘core’ genoemd. In de Pilates lessen zal je worden meegenomen in een gecontroleerde, sterkte maar ook relaxte manier van lesgeven, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen.

BODY FLOW


Bodyflow is een mix van Yoga, Pilates en Tai chi. De les wordt gekenmerkt door de wekelijkse vaste choreografie / herhaling waardoor de muziek en de choreo steeds meer eigen wordt. Natuurlijk wordt er iedere les uitleg gegeven over diverse opties zodat de les voor iedereen toegankelijk is & je wekelijks mag ervaren dat je meer in je kracht komt. In deze les ligt de focus op kracht, lenigheid en balans.

YOGA-FLOW


Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar doorvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor diegene die zin heeft in een uitdaging of juist diegene die het rustig aan wil doen. De yoga-flow les kan je zowel in de studio als online volgen.

YOGA


In de yogalessen bij studio live with FLOW laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De les wordt door meerdere docenten gegeven zodat je bij iedere docent een andere focus en invalshoek ervaart. De les is ook erg geschikt voor als je zwanger bent, of wanneer je blessures hebt. Wil je dit voorafgaand aan de les. wel even melden:)?

Reserveer hier je lessen