Rooster

Op rooster staan 4 soorten lessen
Yoga, Pilates, Bodyflow & Yoga-Flow.

Op het rooster staan 4 soorten lessen: Yoga, FlowYoga, Pilates en BodyFlow. Zie hieronder de omschrijvingen van de verschillende lessen en ontdek welke les perfect bij jou past. Last van een blessure of ben je zwanger? Geen probleem! Vertel je het wel eventjes voorafgaand aan de les! Iedere week zijn er 4online lessen die je kan volgens via Zoom. Voorafgaand aan iedere les ontvang je de login en kan je voor €5 per les meedoen. Het platform welkom in Breda heeft mij over het online lesgeven geïnterviewd

Door de huidige Corona maatregelen hebben we de kerk van het klooster tot onze beschikking, hier kunnen we gemakkelijk met meer dan 30 leden, op afstand, met elkaar onze lessen volgen. Uiteraard hopen we dat we een heerlijke zomer krijgen en zoveel mogelijk van de prive kloostertuin kunnen genieten.

Rooster Flow Breda

Rooster Studio Flow & online

Rooster online:
Iedere week zijn er 4 lessen die je via het online platform Zoom live kunt volgen: Alle online lessen worden door mij (floor) gegeven. Je ontvangt 15minuten voor aanvang van de les de ZOOM steam code.
app [je naam + FLOWONLINE + nummer] naar 0621908687 en ontvang meer informatie
Voor een online zoom les vraag ik €5

maandag 8:00 Yogaflow
dinsdag 20:15 Pilates
donderdag 20:00 Yoga Flow
zondag 10:00 Pilates

Rooster Studio Flow
Iedere week zijn er 7 lessen die bij goed weer plaatsvinden in de prive kloostertuin, bij slechter of dreigend weer worden deze lessen gegeven in de kerk van het klooster waar wij de 1,5meter gemakkelijk kunnen handhaven. meld je aan voor je eerste gratis proefles en je ontvangt alle info zo snel mogelijk op je mail.

Maandag 19:00 Yogaflow / Bianca
Maandag 20:15 Pilates / Sarina
Dinsdag 19:00 Bodyflow / Floor
Dinsdag 20:15 Pilates / Floor
Donderdag 20:00 Yoga / Floor
Zaterdag 09:30 Yogaflow / Marta
Zondag 10:00 Pilates / Floor

PILATES


Pilates lessen bij flow zijn voor vele al favoriet. Pilates is een verantwoorde en gecontroleerde manier om je lichaam te trainen. in deze bewegingsmethode breng je de focus voornamelijk naar de romp spieren ook wel ‘core’ genoemd. In de Pilates lessen zal je worden meegenomen in een gecontroleerde, sterkte maar ook relaxte manier van lesgeven, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen.

BODY FLOW


Bodyflow is een mix van Yoga, Pilates en Tai chi. De les wordt gekenmerkt door de wekelijkse vaste choreografie / herhaling waardoor de muziek en de choreo steeds meer eigen wordt. Natuurlijk wordt er iedere les uitleg gegeven over diverse opties zodat de les voor iedereen toegankelijk is & je wekelijks mag ervaren dat je meer in je kracht komt. In deze les ligt de focus op kracht, lenigheid en balans.

YOGA-FLOW


Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar doorvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor diegene die zin heeft in een uitdaging of juist diegene die het rustig aan wil doen.

YOGA


In de yogalessen bij studio live with FLOW laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De les wordt door meerdere docenten gegeven zodat je bij iedere docent een andere focus en invalshoek ervaart. De les is ook erg geschikt voor als je zwanger bent, of wanneer je blessures hebt. Wil je dit voorafgaand aan de les. wel even melden:)?

Pilates Yoga Breda