Hoi, ik ben Sarina en ik ben inmiddels meer dan 3 jaar Pilates docente bij Studio Flow

online Pilates docente Sarina Studio flow in Breda

Ik hou van zo veel dingen in het leven! Van pilates, inspirerende boeken, sporten, lekker eten  tot kizomba en bachata dansen, spelletjes spelen, strand uitjes en heerlijke koffie dates en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als Pilates docente probeer ik..

Mijn maandag avond sluit ik af bij Flow met een heerlijke pilates les! De focus ligt op de core. Als pilates docente probeer ik je bewust te maken van hoe je de juiste spieren kunt aanspannen en hoe je optimaal je dieperliggende spieren kunt trainen onder begeleiding van de juiste ademhaling. lees meer over pilates

Elke les is een combinatie van een sterk en veerkrachtig lichaam met een kalme geest. Ik zorg er voor dat de les voor iedereen toegankelijk is en geef meerdere opties zodat je zelf kunt aanvoelen wat je lijf op dat moment nodig heeft.

De doelgroep bij Flow zijn mensen die houden van vrijheid en een fijne energie. Je niet ergens aan binden, maar een les volgen omdat je dat zelf wilt. De sfeer is warm met kaarsen, geuren, licht, muziek en thee.

“Pilates les geven bij Flow is een cadeautje”

Mijn nummer 1 passie is toch wel reizen. Daar word ik zo blij van. Het liefste ga ik naar een onbekende plek op de wereld zonder plan en zie ik wel wat er op mijn pad komt. Ik ben een echte island girl. Overal waar de zon is ben ik blij. Filosoferen over het leven bij zonsondergang met een strand wandeling of zittend op een hoge rots met prachtig uitzicht. Ik houd er van. 

Yoga en pilates docente bij Yogaschool Studio flow Breda

Benieuwd naar een les van pilates docenten Sarina? haar vaste les is op maandag 20:15. Bekijk hier het gehele rooster Sarina valt regelmatig een lesje is als de andere docente verhindert zijn. Houd het rooster en instagram van Studio Flow in de gate. Ben je nog nooit bij Studio flow geweest? Een proefles is altijd gratis!