Online yoga lessen @ Studio flow

Volg iedere week 3 online yoga lessen

Dinsdag 20:15 – Pilates
Donderdag 20:15 – Yoga
Zondag 10:00 – Pilates

Iedere week zijn er 3 online yoga lessen die ik via platform Zoom aanbied. Ik vind het belangrijk dat we tijdens de lessen echt even samen zijn. Als je je aanmeldt voor je eerste online les zal ik spotify lijsten met je delen zodat je muziek van goede kwaliteit kan luisteren. Tijdens de les heb ik oortjes in zodat ik goed verstaanbaar ben en omgevingsgeluiden gefilterd worden, het liefst zie ik jullie ook met beeld zodat we meer samen zijn en eventuele correcties gegeven kunnen kunnen worden.

Tijdens de online yoga lessen laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen yoga en Pilates en Yoga-flow. De lessen worden gegeven via het platform zoom. 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je een zoom-code zodat je rustig kan opstarten. Alle online lessen worden door mij (Floor) gegeven. Je ontvangt 15minuten voor aanvang van de les de ZOOM stream code. Voor een online zoom les vraag ik €5 per keer. Meld je aan voor meer informatie over de online yoga lessen en bekijk hier wat je kan verwachten tijdens de verschillende lessen die je online kan volgen.

Het online lesgeven brengt ook mogelijkheden zoals de vroege maandagochtend les om 8:00. Deze les is ideaal om de week goed te beginnen, doordat je vanuit huis de les volgt ben je om 9:00 klaar om de week energiek te beginnen. Alle lessen zijn goed te volgen voor alle niveaus, meld voorafgaand aan de les wel even of je zwanger bent, blessures hebt of andere klachten.

Aanmelden online yoga lessen
@ Studio FLowBekijk hier het gehele rooster:
momoyoga.com/studio-flow/

online lesaanbod yogastudio

Sinds maart hebben we al meer dan 100x online yoga les gegeven.

Ik vind het erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is over de online lessen. Het is bijzonder om te zien dat flow-ers vanuit vakantiespots inloggen of flow-ers die inmiddels verhuisd zijn weer te mogen ontvangen online. Op het rooster staan 3 lessen die je online kan volgen. Op dinsdag, donderdag en zondag zal ik tijdens de fysieke lessen ook mijzelf streamen voor de flow-ers die de les online volgen. Er staat tijdens deze lessen een statief met camera op mij gericht zodat de mensen thuis de les gemakkelijk online kunnen volgen. De 2 Spotify lijsten kan je door te klikken op onderstaande afbeeldingen alvast beluisteren.

online yoga lessen volgen zoom

online yoga lessen Breda

Meer over Studio Flow


Flow is een studio waarin vrijheid voorop staan. Wekelijks staan we samen met 3 andere docenten voor je klaar om je te inspireren met verschillende lessen. Ik vind het belangrijk om zonder abonnementen en automatische afschrijvingen te werken. Ik wil dat je echt komt omdat jij dat wilt! Je merkt dit direct aan de sfeer en motivatie van alle flowers, iets wat mij altijd energie geeft. en mij trots maakt. Lees hier meer over het vrije concept


Binnen mijn studio Live with flow geef ik al bijna 8jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen.  Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt. Ik wil een feelgood-moment creëren, een ontdekkingsreis maken! Een grote rol in deze reis speelt muziek, een andere grote passie van mij. Dit is iets wat mij gelukkig maakt en dat gevoel wil ik graag delen.

Interview Online lesgeven


Het online lesgeven is ontstaan tijdens de corona maatregelen in maart. In die periode ben ik direct online gaan lesgeven en om iedereen te blijven bereiken en een momentje van connectie te geven. Lees meer over hoe Studio Flow door corona het online lesgeven heeft eigen gemaakt. Lees meer over Corona maatregelen die getroffen zijn @ studio flow

online yoga lessen volgen in Breda

Pilates Yoga Breda