Lesaanbod & Prijzen  @ Flow

Yoga Yogaflow YinYoga Pilates 
& online lessen

Op het rooster staan 5 soorten lessen: YogaFlow, Pilates YinYoga en Yoga. Zie hieronder de omschrijvingen van het lesaanbod en ontdek welke les perfect bij jou past. Last van een blessure of ben je zwanger? Geen probleem! Vertel je het wel eventjes voorafgaand aan de les, dan houden wij hier rekening mee! Iedere week zijn er ook online lessen die je kan volgen via Zoom. Voorafgaand aan iedere les ontvang je via de mail de login link en code en kan je voor €5 per online les meedoen. 

Rooster


Iedere week zijn er 7 lessen bij studio flow, we mogen gebruik maken van 2 ruimtes, de kerk en de kapel.  Meld je aan voor je eerste les en je ontvangt alle info zsm op je mail. Bekijk het lesaanbod van flow, en meld je aan voor een gratis eerste proefles!

lesaanbod buiten outdoor

 

online lesaanbod


Iedere week zijn er online lessen die via platform Zoom worden aangeboden. Ik vind het belangrijk om tijdens het online lesaanbod sfeer en kwaliteit over te brengen. Als je je aanmeldt ontvang je een spotify lijst zodat we op die manier een connectie maken. 

online lesaanbod yoga studio flow

 

Yoga & Yin


In de yogalessen bij studio live with FLOW laat ik je kennismaken met diverse richtingen en stromingen binnen de yoga. We maken even tijd voor Body&Mind in een zachte les, echt even een uur me-time. Je kan veel stretches verwachten waarin alle niveaus worden uitgedaagd. De les wordt door meerdere docenten gegeven zodat je bij iedere docent een andere focus en invalshoek ervaart. De les is ook erg geschikt voor als je zwanger bent, of wanneer je blessures hebt. Wil je dit voorafgaand aan de les. wel even melden:)?

Pilates


Pilates is een verantwoorde manier om je lichaam te trainen. In deze bewegingsmethode breng je de focus voornamelijk naar de rompspieren ook wel ‘core’ genoemd. Je kan veel herhaling en focus verwachten. De les is gericht toning van je lijf op een gecontroleerde manier. De les is geschikt voor alle niveaus en ook erg geschikt als je zwanger bent of als je blessures hebt. Pilates wordt door Floor, Sarina en Lydia gegeven waarbij je net even een andere uitdaging mag verwachten. Tijdens Pilates wordt naast core ook heup, billen en benen getraind.

Yoga-Flow


Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen. Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans. De les wordt door 3 docenten gegeven en iedere docent zal je telkens opnieuw inspireren.

Body-Flow


BodyFlow is een les met invloeden uit diverse stromingen zoals Thai Chi, Pilates en Yoga. De les BodyFlow is een vaste choreografie die per kwartaal wordt aangepast, Door de herhaling zal je de muziek gaan herkennen en wordt de choreo je steeds meer eigen. Natuurlijk wordt er iedere les  uitleg gegeven over diverse opties zodat de les voor iedereen toegankelijk is & je wekelijks mag ervaren dat je meer in je kracht komt. Je mag een dynamische les verwachten waarin alle poses vloeiend in elkaar overlopen. Iedere nummer heeft een eigen focus, sommige nummers zijn krachtig, andere nummers zacht met stretches. De les Body-Flow wordt afgesloten met meditatie

Bij Studio flow kan je online lessen volgen
en lessen in de studio.
Kies de beste optie voor jou !

Maandkaart studio


 • Maandkaart 50 euro
 • 1 maand geldig (bijv: 9 juni tot 9 juli)
 • Onbeperkte deelname aan alle studio lessen

8- Rittenkaart studio


 • Rittenkaart 70 euro (8,75 per les)
 • Geen verloop datum
 • Toegang tot alle lessen in de studio

losse les studio


 • Losse les 10 euro
 • Toegang tot 1 les in de studio
 • Totale vrijheid
 • Gratis proefles

Maandkaart online


 • 1 maand geldig (bijv: 9juni to 9juli)
 • Ontvang de zoom code via je mail
 • Onbeperkte deelname aan alle online lessen
 • meer info over online lessen

5 – Rittenkaart online


Losse les online