contact, Breda

Lokatie
Schorsmolenstraat 13, Breda

De lessen van Flow worden gegeven in het prachtige oude kapucijnenklooster in het centrum van Breda. Het klooster is enorm divers. In de lente en zomermaanden genieten we zoveel mogelijk van de enorme prive kloostertuinen. Wanneer het weer het niet toelaat zijn de lessen in het kapel van het klooster of in de kerk. In deze ruimtes hebben we volop les (tot 40 leden) en kunnen we gemakkelijk afstand houden van elkaar tijdens Yoga, Pilates of BodyFlow. Er kan gratis geparkeerd worden voor het klooster.

Aanmelden
Gratis proefles:

Maandag - Flow Yoga 19:00Maandag - Pilates 20:15Dinsdag - BodyFlow 19:00Dinsdag - Pilates 20:15Donderdag - Yoga 20:00Zaterdag - Flow Yoga 9:30Zondag - Pilates 10:00

Studio flow, yoga en pilates in het centrum van Breda

Studio flow in Breda

Het klooster Schorsmolen wordt vaak als een verrassing gezien door onze nieuwe leden. Het klooster ligt binnen de singels van Breda, hoewel je er waarschijnlijk vaak bent langsgekomen valt het echt niet op. Onlangs is het klooster pas open als herberg voor een groter publiek. De tuinen worden dagelijks door vrijwilligers bijgehouden waardoor de prive tuinen er altijd perfect uitzien. Als het weer het toelaat zullen we zoveel mogelijk genieten van de unieke tuinen genieten.

yoga outdoor in breda
Pilates in Breda