about Studio live with flow Breda

Studio Flow

Studio Live with Flow is een body & mind studio in Breda, opgericht in 2014 door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Studio live with Flow komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pellikaan en Mylife. 

Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pelikaan en Mylife. Binnen mijn studio flow geef ik al bijna 7 jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen. Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt.

Flow Yogaschool breda
Studio Flow Yogaschool & Pilates in breda

Studio FLOW is een geheel eerlijk & vrij concept.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn leden bewust kiezen voor een moment voor jezelf, daarom werk ik zonder vaste abonnementen en afschrijvingen. Sinds maart hebben we een reservering systeem gevonden waar we happy mee zijn. Je kan via dit systeem gemakkelijk je matje reserveren zodat we ons aan onderlinge afstanden en maximale deelnemers kunnen houden.  Er zijn bij Studio Flow 4 manieren om lessen te volgen. Geheel vrijblijvend €10 per losse les. 8 Rittenkaart voor €70 onbeperkt geldig , 1maand lessen volgen voor €50 of door deelname aan de online lessen via Zoom. Kom wanneer jij er behoeften aan hebt, dan sta ik voor je klaar om samen de kracht, rust en ontspanning te vinden.

8- Rittenkaart


  • Rittenkaart 70 euro (8,75 per les)
  • Geen verloop datum
  • Toegang tot alle lessen

maandkaart


  • Maandkaart 50 euro
  • 1 maand geldig (bijv: 9 juni tot 9 juli)
  • Onbeperkte deelname aan alle lessen

losse les


online lessen


Meet team studio flow