About Studio Flow

about Studio live with flow Breda

Studio Flow

Studio Live with Flow is een body & mind studio in Breda, opgericht in 2014 door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Studio live with Flow komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pellikaan en Mylife. 

Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pelikaan en Mylife. Binnen mijn studio flow geef ik al bijna 7 jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen. Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt.

Flow Yogaschool breda
Studio Flow Yogaschool & Pilates in breda

Studio FLOW is een geheel eerlijk & vrij concept.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn leden bewust kiezen voor een moment voor jezelf, daarom werk ik zonder vaste abonnementen en afschrijvingen. Sinds maart hebben we een reservering systeem gevonden waar we happy mee zijn. Je kan via dit systeem gemakkelijk je matje reserveren en het aantal deelnemers per les inzien. Er zijn bij Studio Flow 4 manieren om lessen te volgen. Geheel vrijblijvend €12,5 per losse les. 8 Rittenkaart voor €75 onbeperkt geldig , 1maand lessen volgen voor €55 of door deelname aan de online lessen via Zoom. Kom wanneer jij er behoeften aan hebt, dan sta ik voor je klaar om samen de kracht, rust en ontspanning te vinden.

Maandkaart


 • Maandkaart 55 euro
 • 1 maand geldig (bijv: 9 juni tot 9 juli)
 • Onbeperkte deelname aan alle studio lessen

8- Rittenkaart


 • Rittenkaart 75 euro (8,75 per les)
 • Geen verloop datum
 • Toegang tot alle lessen in de studio

losse les


 • Losse les 12,5 euro
 • Toegang tot 1 les in de studio
 • Totale vrijheid
 • Gratis proefles

Maandkaart online


 • €45, 1 maand geldig (bijv: 9juni to 9juli)
 • Ontvang de zoom code via je mail
 • Onbeperkte deelname aan alle online lessen
 • meer info over online lessen

5 – Rittenkaart online


losse les online


Meet team studio flow

vera docente flow

Vera:  Maandagavond 19:00, yogaflow.  Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over.  Ik probeer de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je bent van harte welkom!

Pilates docente floor, eigenaresse flow

Floor: Als trotse eigenaresse geniet ik enorm van de sfeer in de studio en is het voor mij altijd een feestje om op dinsdag en zondag de lesjes te geven. Naast flow ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Pilates docente Lydia

Lydia: Hi! Ik ben Lydia en per januari 2021 zal ik Pilates gaan geven bij Studio Flow. Al van kinds af aan ben ik altijd erg sportief geweest. Tot mijn 16e heb ik op hoog niveau geturnd en daarnaast ook veel les gegeven (o.a. Turnen)

YinYoga docente Abir

Abir: Mijn Yin lessen op woensdag 20:15 gaan over verdieping en balans. Neem een stapje terug en geef je lichaam wat het nodig heeft. Het meditatief lang vasthouden van houdingen is de perfecte manier om dat heerlijke zen gevoel te krijgen.