about Studio live with flow Breda

Studio Flow

Studio Live with Flow is een body & mind studio in Breda, opgericht in 2014 door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Studio live with Flow komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pellikaan en Mylife. 

Sinds 1 augustus 2015 is Studio Live with FLOW gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat. Naast lesgeven binnen mijn eigen studio ben ik ook actief bij sportscholen Pelikaan en Mylife. Binnen mijn studio flow geef ik al bijna 7 jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen. Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt.

Flow Yogaschool breda
Studio Flow Yogaschool & Pilates in breda

Studio FLOW is een geheel eerlijk & vrij concept.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn leden bewust kiezen voor een moment voor jezelf, daarom werk ik zonder vaste abonnementen en afschrijvingen. Sinds maart hebben we een reservering systeem gevonden waar we happy mee zijn. Je kan via dit systeem gemakkelijk je matje reserveren zodat we ons aan onderlinge afstanden en maximale deelnemers kunnen houden.  Er zijn bij Studio Flow 4 manieren om lessen te volgen. Geheel vrijblijvend €10 per losse les. 8 Rittenkaart voor €70 onbeperkt geldig , 1maand lessen volgen voor €50 of door deelname aan de online lessen via Zoom. Kom wanneer jij er behoeften aan hebt, dan sta ik voor je klaar om samen de kracht, rust en ontspanning te vinden.

Maandkaart


 • Maandkaart 50 euro
 • 1 maand geldig (bijv: 9 juni tot 9 juli)
 • Onbeperkte deelname aan alle studio lessen

8- Rittenkaart


 • Rittenkaart 70 euro (8,75 per les)
 • Geen verloop datum
 • Toegang tot alle lessen in de studio

losse les


 • Losse les 10 euro
 • Toegang tot 1 les in de studio
 • Totale vrijheid
 • Gratis proefles

Maandkaart online


 • 1 maand geldig (bijv: 9juni to 9juli)
 • Ontvang de zoom code via je mail
 • Onbeperkte deelname aan alle online lessen
 • meer info over online lessen

5 – Rittenkaart online


losse les online


Meet team studio flow

Pilates docente Sarina

Sarina: Mijn maandag avond sluit ik af met een heerlijke pilates les! De focus ligt op de core. Ik probeer je bewust te maken van hoe je de juiste spieren kunt aanspannen en hoe je optimaal je dieperliggende spieren kunt trainen.

vera docente flow

Vera:  Maandagavond 19:00, yogaflow.  Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over.  Ik probeer de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je bent van harte welkom!

docente pilates flow breda

Lieselotte: lesgeven is mijn passie en ik ben met veel liefde en enthousiasme bezig met het bestuderen van yoga, pilates en het lesgeven hierin. De combinatie van pilates en yoga ervaar ik persoonlijk als een gouden combinatie.

YinYoga docente Abir

Abir: Mijn Yin lessen op woensdag 20:15 gaan over verdieping en balans. Neem een stapje terug en geef je lichaam wat het nodig heeft. Het meditatief lang vasthouden van houdingen is de perfecte manier om dat heerlijke zen gevoel te krijgen.