Concept flow uniek Yoga

Couldn’t do without

Meet the Team:
Sarina / Lydia / Abir / Bianca

Meet the Team:
Sarina / Lydia / Abir / Bianca

Pilates docente Sarina


Sarina: Mijn maandag avond sluit ik af met een heerlijke pilates les! De focus ligt op de core. Ik probeer je bewust te maken van hoe je de juiste spieren kunt aanspannen en hoe je optimaal je dieperliggende spieren kunt trainen.


Pilates docente Lydia


Lydia: Donderdag avond om 19:00 kan je Pilates bij mij volgen. Ik geloof erg sterk in de combinatie van inspannen en ontspanning en de juiste balans hier tussen. De focus ligt op sterker en flixibeler maker van je lichaam.


YinYoga docente Abir


Abir: Mijn Yin lessen op woensdag 20:15 gaan over verdieping en balans. Neem een stapje terug en geef je lichaam wat het nodig heeft. Het meditatief lang vasthouden van houdingen is de perfecte manier om dat heerlijke zen gevoel te krijgen.


online Yoga-flow Docente bij yogaschool flow in Breda


Bianca: Mijn les op maandag 19:00 is een actieve yogaflow met elementen uit de vinyasa en hatha yoga. Deze les past bij jou als je houdt van wat uitdaging en zin hebt in een wat actievere les. Beginners zijn altijd welkom, ik geef verschillende opties zodat iedereen mee kan doen

love flow

Binnen mijn studio geef ik al bijna 8jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf. ย Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen. ย Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt. Ik wil een feelgood-moment creรซren, een ontdekkingsreis maken! Een grote rol in deze reis speelt muziek, een andere grote passie van mij. Dit is iets wat mij gelukkig maakt en dat gevoel wil ik graag delen. Lees meer over de prijzen en het vrije concept van Studio flow

About live with Flow

Live with Flow is een body&mind studio in Breda, opgericht door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Live with FLOW komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Na bijna 2 jaar gevestigd te zijn in een prachtige schuilkerk in de straat ‘nieuwe huizen’ moest ik op zoek naar een nieuwe locatie. Na vele bezichtigingen is de perfecte nieuwe locatie gevonden! Sinds 1 augustus 2015 mijn studio gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat.