about Studio live with flow Breda

About Flow

Couldn’t do without

Meet the Team:

vera docente flow

Vera:  Maandagavond 19:00, yogaflow.  Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over.  Ik probeer de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Je bent van harte welkom!

Pilates docente floor, eigenaresse flow

Floor: Als trotse eigenaresse geniet ik enorm van de sfeer in de studio en is het voor mij altijd een feestje om op dinsdag en zondag de lesjes te geven. Naast flow ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Pilates docente Lydia

Lydia: Hi! Ik ben Lydia en per januari 2021 zal ik Pilates gaan geven bij Studio Flow. Al van kinds af aan ben ik altijd erg sportief geweest. Tot mijn 16e heb ik op hoog niveau geturnd en daarnaast ook veel les gegeven (o.a. Turnen)

YinYoga docente Abir

Abir: Mijn Yin lessen op woensdag 20:15 gaan over verdieping en balans. Neem een stapje terug en geef je lichaam wat het nodig heeft. Het meditatief lang vasthouden van houdingen is de perfecte manier om dat heerlijke zen gevoel te krijgen.

love flow

Binnen mijn studio geef ik al bijna 8jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen.  Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt. Ik wil een feelgood-moment creëren, een ontdekkingsreis maken! Een grote rol in deze reis speelt muziek, een andere grote passie van mij. Dit is iets wat mij gelukkig maakt en dat gevoel wil ik graag delen. Lees meer over de prijzen en het vrije concept van Studio flow

About live with Flow

Live with Flow is een body&mind studio in Breda, opgericht door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Live with FLOW komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Na bijna 2 jaar gevestigd te zijn in een prachtige schuilkerk in de straat ‘nieuwe huizen’ moest ik op zoek naar een nieuwe locatie. Na vele bezichtigingen is de perfecte nieuwe locatie gevonden! Sinds 1 augustus 2015 mijn studio gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat.