about Studio live with flow Breda

love flow

Binnen mijn studio geef ik al bijna 8jaar wekelijks les. Met Pilates, Yoga en BodyFLOW gun ik mensen een moment voor zichzelf.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen.  Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt. Ik wil een feelgood-moment creëren, een ontdekkingsreis maken! Een grote rol in deze reis speelt muziek, een andere grote passie van mij. Dit is iets wat mij gelukkig maakt en dat gevoel wil ik graag delen

About live with Flow

Live with Flow is een body&mind studio in Breda, opgericht door Floor Naalden. Na een behoorlijk aantal jaren lessen te hebben gegeven in sport, dans en body&mind lessen bij diverse sport- en dans centra, was het tijd voor iets voor mijzelf! In het concept Live with FLOW komen mijn passies samen en worden deze tot een hoger level getild. Na bijna 2 jaar gevestigd te zijn in een prachtige schuilkerk in de straat ‘nieuwe huizen’ moest ik op zoek naar een nieuwe locatie. In de maanden juni en juli 2015 ontstond POP-UP & na vele bezichtigingen is de perfecte nieuwe locatie gevonden! Sinds 1 augustus 2015 mijn studio gevestigd in het klooster Schorsmolenstraat.

Couldn’t do without

Meet the Team:
Marta / Bianca / SarinaYoga docente Flow breda

Lesgeven is altijd een ‘happy moment’ in mijn week. Ik houd van de sfeer van het klooster en de mooie bloemen in de tuin, maar wat nog belangrijker is dan de omgeving zijn de bekende gezichten en lieve mensen.
meer over de lessen van Marta

 

Docente Yoga yogaschool flow

Mijn les is een actieve yogaflow met elementen uit de vinyasa en hatha yoga. Deze les past bij jou als je houdt van wat uitdaging en zin hebt in een wat actievere les. Beginners zijn altijd welkom, ik geef verschillende opties zodat iedereen mee kan doen
meer over yoga-flow docente Bianca

 

Pilates docente Studio flow

Mijn maandag avond sluit ik af met een heerlijke pilates les! De focus ligt op de core. Ik probeer je bewust te maken van hoe je de juiste spieren kunt aanspannen en hoe je optimaal je dieperliggende spieren kunt trainen.
meer over docente Sarina