[rev_slider_vc alias=”yogamat-pagina”]

Yogamatten & Yogamat straps

Geef extra liefde & inspiratie aan je Pilates of Yogapractice met een kleurrijke & unieke yogamat. De yogamatten bij Live with FLOW zijn verkrijgbaar in 5 kleuren.
yogamat strap

Leuk om te weten. Handmade by FLOW

FLOW gaat zelf naar de leerhandel om het leer voor deze prachtige yogaessentials in te kopen om vervolgens met meerdere tools & liefde de gepersonaliseerde strapp voor jou in elkaar te zetten. Zo kun jij de yogamat gemakkelijk mee kan nemen & vol trots je passie voor yoga naar je practice.
Yoga-yogamat-yogamatten-pilates

Iedere Yogamat is uniek.

Door de prachtige samenstelling van 2 tinten krijg je een bijzonder kleuren pallet en is iedere mat uniek! De matten zijn 6mm dik & anti-slip perfect voor een heerlijke work-out thuis, in de sportschool of bij je Yoga studio.

Lederen handmade Yogamat Strapps by Live with FLOW

Naast yogamatten biedt Live with FLOW ook super handige lederen Yogamat strapps aan om je mat perfect mee te nemen op de fiets bijvoorbeeld. Een echte eye catcher en super handig in gebruik.
De yogamat straps zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer en zijn verkrijgbaar in de kleuren Blanc, Congac & Noir.De straps zijn erg makkelijk in gebruik, duurzaam en het ziet er sportief en stijlvol uit.Daarnaast worden de Yogamat straps allemaal door mij persoonlijk voor jou gemaakt, en ook wordt je strapp gepersonaliseerd door het stansen van je naam in het leder.
* Tip: ook Leuk als persoonlijk cadeautje aan je favoriete yogi!

Yogamat eigenschappen

Uniek in kleur
Afmeting 183 cm x 60 cm x 6mm
Gewicht circa 1,6 kg
Anti-slip structuur
Geschikt voor alle yogavormen, met name intensieve en warme yoga stijlen
Hoge prestaties in een lichtgewicht vorm
100 % latex vrij en veilig te gebruiken voor mensen met latexallergie
Perfecte demping en isolatie te gebruiken op allerlei ondergronden
De grip van deze yogamat verbetert nog extra door gebruik.
Ask me…
Heb je vragen over de yogamatten en/of straps neem dan gerust contact op via livewithflow@outlook.com zodat ik al jouw vragen & wensen kan beantwoorden.