Op het rooster staan 4 soorten lessen: FlowYoga, Pilates, Power-Yoga en BodyFlow. Zie hieronder de omschrijvingen van de verschillende lessen en ontdek welke les perfect bij jou past. Last van een blessure of ben je zwanger? Geen probleem! Vertel je het wel eventjes voorafgaand aan de les!

Rooster

Ma: 19:00 Pilates
Ma: 20:15 Flow Yoga
Di: 19:00 BodyFLOW
Di: 20:15 Pilates
Do: 19:00 Pilates (va april)
Do: 20:15 Flow Yoga
Vr: 9;45 Power Yoga (va april)
Zo: 9:45 Pilates 
Zo: 11:00 Pilates 

POWER YOGA


Power Yoga is een dynamische vorm van Yoga. In Power Yoga worden fysieke houdingen, direct na elkaar uitgevoerd. Die fysieke houdingen ondersteun je met ademtechnieken. De houdingen samen vormen een serie. De serie vormt een dynamisch geheel. Door je aandacht met behulp van je adem te richten op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat het gevoel van ‘being in the zone’ of flow. De les eindigt met een welverdiende ontspanning.

Laat je vooral niet afschrikken door het woordje 'power' dit geeft namelijk de stroming van yoga weer en niet per definitie het niveau. Deze tak van yoga is geschikt voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is de wil om je eigen lichaam te versterken. 

PILATES


Pilates lessen bij flow zijn voor vele al favoriet. Pilates is een verantwoorde en gecontroleerde manier om je lichaam te trainen. in deze bewegingsmethode breng je de focus voornamelijk naar de romp spieren ook wel ‘core’ genoemd. In de Pilates lessen zal je worden meegenomen in een gecontroleerde, sterkte maar ook relaxte manier van lesgeven, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen.

BODY FLOW


Bodyflow is een mix van Yoga, Pilates en Tai chi. De les wordt gekenmerkt door de wekelijkse vaste choreografie / herhaling waardoor de muziek en de choreo steeds meer eigen wordt. Natuurlijk wordt er iedere les  uitleg gegeven over diverse opties zodat de les voor iedereen toegankelijk is & je wekelijks mag ervaren dat je meer in je kracht komt. 

FLOW YOGA


Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar doorvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor diegene zin heeft in een uitdaging of juist diegene die het rustig aan wil doen, blessures heeft of zwanger is.