Volg tot 5 lessen per week in de unieke ruimte van het klooster op schorsmolenstraat 13. Op het rooster staan 4 soorten lessen FlowYoga, Pilates, Yin&Meditatie en BodyFLow. Zie hieronder de omschrijvingen van de verschillende lessen en ontdek welke les perfect bij jou past. 

Last van een blessure of ben je zwanger? Geen probleem! Vertel je het wel eventjes voorafgaand aan de les!

In de periode 8juli tot 31okt worden alle lessen overgenomen door deze 4 toppers. Floor is midden september uitgerekend voor haar 2e zoon en zal in deze periode met verlof zijn.

Yin & Meditatie


Donderdag
19:00 by Karimu
In deze les kun je echt een uurtje tijd nemen voor JOU. Extra aandacht op het beter voelen en aanvoelen van je lijf. In deze les mag je zachtheid verwachten, dit maakt dat deze les ook perfect is om te beginnen met yoga, wanneer je last hebt van blessures maar ook is het de perfecte les aan het einde van je ( drukke ) week om een uurtje quality time met jezelf in te plannen. Deze les wordt afgesloten met een 20 mimuten durende geleide meditatie. Extra lang genieten dus! 

PILATES


Dinsdag & Zondag
20:15 & 11:00 by Sarina 
Pilates lessen bij flow zijn voor vele al favoriet. Pilates is een verantwoorde en gecontroleerde manier om je lichaam te trainen. in deze bewegingsmethode breng je de focus voornamelijk naar de romp spieren ook wel ‘core’ genoemd. In de Pilates lessen zal je worden meegenomen in een gecontroleerde, sterkte maar ook relaxte manier van lesgeven, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen.

BODY FLOW


Dinsdag
19:00 by Bianca

Bodyflow is een mix van Yoga, Pilates en Tai chi. De les wordt gekenmerkt door de wekelijkse vaste choreografie / herhaling waardoor de muziek en de choreo steeds meer eigen wordt. Natuurlijk wordt er iedere les  uitleg gegeven over diverse opties zodat de les voor iedereen toegankelijk is & je wekelijks mag ervaren dat je meer in je kracht komt. 

FLOW YOGA


Donderdag
20:15 by Marta
Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar doorvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem, beweging & flow samenkomen ontstaat er rust en balans. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor diegene zin heeft in een uitdaging of juist diegene die het rustig aan wil doen, blessures heeft of zwanger is.