Cocos & chocolate treasure |3 ingredienten!

DSC_0047-4-710x380

Ingrediënten voor 10 st.
* 125 gr kokosrasp
* 200 gr pure chocolade
* 4 grote Medjool dadels
Ik raad je wel aan om van die dikke vlezige Medjool dadels te gebruiken en niet de ietwat droge uit de supermarkt.

Zo maak je het
– De dadels moeten minimaal 3 uur weken in een bakje met water. Zet dit dus ruim van te voren klaar. De dadels zullen erg zacht worden en iets opzetten door het vocht
– Pureer de dadels glad met een staafmixer en voeg 2 tot 3 el van het weekvocht toe.
– Voeg de kokos bij de dadelpasta en meng het goed door elkaar.
– Vorm met natte handen balletjes ter grootte van een 2 euro munt.
– Leg ze op een stukje bakpapier en laat de ballen een uurtje opstijven in de koelkast.
– Laat de chocolade au bain marie smelten of in de magnetron.
– Leg de kokosballetjes op een vork en haal ze door de chocolade. Tik de vork iets af tegen de rand van je kom en laat ze uitharden op een stukje bakpapier.
– Bewaar de balletjes in de koelkast zo lang als je ze kunt weerstaan.
AUTHOR

livewithflow

All stories by: livewithflow